In 1990 startte mijn vader, Henri Verbelen, na vele jaren ervaring als schrijnwerker, zijn eigen zaak. Over de voorbije jaren heeft hij een mooie carrière uitgebouwd en hebben we een cliënteel dat reeds meer dan 30 jaar op ons vertrouwt voor kleine en grote werken en een correcte en snelle service.

Toen ik in 2001 als schrijnwerker/meubelmaker afstudeerde, ben ik bij mijn vader in de zaak gestapt. Ondertussen run ik de zaak sinds 2012 en is deze van Zellik naar Nieuwerkerken (Aalst) verhuisd. Hier hebben we in ons atelier alles bij de hand om kasten en keukens op maat en meubels zoals vrijstaande kasten, tafels, bedden,… te vervaardigen. Verder kan u ook bij ons terecht voor de plaatsing en afwerking van ramen en deuren in pvc en aluminium, veluxramen, allerhande binnendeuren en branddeuren, parket- en laminaatvloeren, plaatsing van gyproc, inrichting en isolatie van zolders en allerhande andere binnenhuisinrichting.

Als klein familiebedrijf is een goede, correcte service en afwerking voor ons van groot belang. Voor advies en ideeën bij grote of kleine verbouwingen en herstellingen komen wij graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte.